عادت هایی که شما را قابل اعتماد می کند

اسکار وایلد در جایی گفته است: “خودتان باشید، بقیه افراد قبلا انتخاب شده اند.” وایلد این مفهوم را ساده تر کرده است، اما درست و صادقانه زندگی کردن، یک چالش واقعی به شمار می رود. برای اینکه بتوانید به درستی زندگی کنید، باید مالک رفتارهای خود باشید و مطمئن شوید که آنها با عقاید و نیازهای شما سازگار هستند. حفظ این روش یکی از کارهای دشوار است؛ به ویژه در زمانی که نیروهای خارجی به شما فشار می آورند تا کاری را انجام دهید که با آن احساس راحتی نمی کنید و یا اینکه از شما می خواهند که فردی باشید که نمی خواهید.

بیشتر افراد، احساس ناراحتی ناشی از اینگونه رفتارهای نامعتبر و ناردست را تجربه کرده اند. محققان کلمبیا، هاروارد و نورث وسترن با همکاری یکدیگر، تلاش کردند تا این پدیده را به صورت علمی اندازه گیری کنند. آنها دریافتند زمانی که افراد در انجام رفتارهای درست شکست می خورند، حجم زیادی از ناراحتی را تجربه می کنند که به طور معمول با بدخلقی همراه است. افرادی که با خودشان صادق نبودند، تا اندازه ای پریشان حواس و ناراحت بودند که ترجیح می دادند که خودشان را از لحاظ فیزیکی تمیز و پاک کنند.

به طور قطع مغز ما می داند که ما یک دروغ را زندگی می کنیم. نامعتبر و نادرست بودن نیز همانند سایر دروغ ها، به آسیب منجر می شود. با این وجود، چطور می توان به درستی و با اعتبار زندگی کرد؟ این مساله را می توان آموزش داد، به ویژه زمان هایی که در بخش زیادی از زندگی بزرگسالی خود، نقش خاصی را به عهده دارید.

اوپرا وینفری در این باره گفته است: “هرگز فکر نمی کردم که اعتبار درونی من می تواند تا این اندازه من را ثروتمند کند. اگر می دانستم، از خیلی پیشتر این کار را انجام می دادم.”

افراد درست و معتبر، عمیقا با شخصیت درونی خود و چیزهایی که حقیقتا نیاز دارند، سازگار هستند. توانایی آنها برای زندگی کردن خودشان، همراه با واقعیت درونیشان، به طور قطع از عادت های قابل تشخیصی نشات می گیرید که هر کدام از ما نیز می توانیم آنها را یاد گرفته و به عادت های خودمان تبدیل کنیم.

1. آنها به دیگران کمک می کنند تا خود واقعی و معتبرشان باشند.

اینگونه از افراد انتظار ندارند که دیگران نیز نقش بازی کنند. آنها نمی خواهند که دیگران نیز در قالب های مختلف درآمده و تصویر خاص و مشخصی از خود را به نمایش بگذارند. تعهد آنها به درستی و اعتبار، نوعی از آزادی را به دیگران می دهد تا آنها نیز به درستی زندگی کنند.

2. آنها با افراد منفی باف معاشرت نمی کنند.

افراد معتبر تا اندازه ای برای خودشان احترام قائل هستند که هرگز حاضر نیستند با افرادی که با آنها رفتار نادرستی دارند و اصطلاحا بد آنها را می خواهند، نشست و برخاست کنند. علاوه بر این، برای دیگران نیز احترام می شوند و برای تغییر آنها تلاش می کنند. اینگونه از افراد با خودشان صادق هستند.

3. آنها حتی در شرایطی که محبوب جمع نباشند هم احساسات و عقاید واقعی شان را ابراز می کنند.

این افراد برای خوشایند دیگران زندگی نمی کنند. آنها حقیقتا نمی توانند نقشی را بازی کنند که با اصول واقعی آنها سازگار نیست، حتی اگر پیامدهایی را برای آنها به همراه داشته باشد. آنها ترجیح می دهند که به دیگران دروغ نگویند؛ و تحت هیچ شرایطی نمی توانند به خودشان دروغ بگویند. این بدان معناست که آنها ترجیح می دهند تا با عواقب صادق بودن با خودشان زندگی کنند.

4. آنها از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند.

بیشتر اضطراب های اجتماعی ما از ترسی که در مقابل “شناخته شدن” داریم نشات می گیرد. ما می ترسیم که دیگران متوجه شوند که ما تا اندازه ای که نشان می دهیم، باهوش، با تجربه و اجتماعی نیستیم. افراد معتبر چنین ترسی را تجربه نمی کنند.اعتماد به نفس آنها در واقع از چیزهایی که برای پنهان کردن ندارند، به وجود می آید. آنها دقیقا همان فردی هستند که به نظر می رسد.

5. آنها مکالمه های عمیق را به گفتگوهای سطحی و بی معنی ترجیح می دهند.

النور روزولت به خوبی این موضوع را درک کرده و در جایی گفته است: “ذهن های بزرگ، درباره ی ایده ها حرف می زنند، ذهن های متوسط، درباره ی رویدادها گفتگو می کنند و ذهن های کوچک درباره ی مردم.” افراد معتبر هرگز پشت سر دیگران حرف نمی زنند و رسوایی های افراد مشهور برایشان جذابیتی ندارد. آنها می دانند که تمامی این موارد، مظاهر فرهنگی هستند و ترجیح می دهند که درباره ی موضوعات با اهمیت صحبت کنند.

6. آنها هرگز بدون ارزیابی های دقیق، به توصیه های دیگران گوش نمی کنند.

این بدان معنا نیست که افراد معتبر هرگز به توصیه و نصیحت های دیگران گوش نمی کنند؛ بلکه برعکس. موضوع این است که تنها به خاطر اینکه دیگران از توصیه ها و روش هایی استفاده می کنند، باعث نمی شود که آنها نیز آن توصیه ها را به کار بگیرند. آنها در وهله ی اول، این توصیه ها را از یک چشم انداز منتقدانه نگاه می کنند و مطمئن می شوند که با شرایط آنها سازگاری دارد.

7. آنها به خاطر مشکلاتشان شکایت نمی کنند.

افراد به طور معمول در شرایطی شکایت می کنند و یا غر می زنند که باور دارند شرایط به وجود آمده، تقصیر دیگران است و وظیفه ی آنهاست که مشکل را برطرف کنند. این در حالیست که می توان روی افراد معتبر و درست حساب کرد. آنها به درستی درک می کنند که تنها خودشان مسئول زندگیشان هستند، بنابراین هیچ فایده ای را در غر زدن نمی بینند.

8. آنها از درون انگیزه می گیرند.

افراد معتبر هرگز به این فکر نمی کنند که “اگر رئیسم کاری کند که این موقعیت شغلی ارزشمند شود، من هم عملکرد بهتری خواهم داشت.” آنها به دیگران وابسته نیستند و انگیزه را از درونشان دریافت می کنند.

9. آنها بهترین ها را از هر شرایطی بیرون می کشند.

افراد معتبر درک درستی از واقعیت دارند. هر زمان که اوضاع بر وفق مراد آنها نیست، آنها در دایره ی انکار گرفتار نشده و به خاطر شرایط، آه و ناله نمی کنند. آنها حقیقت شرایط را قبول کرده و اگر نتوانند کاری را انجام دهند که اوضاع را تغییر دهد، راهی را پیدا می کنند تا بهترین ویژگی موقعیت فعلی را شکوفا کنند.

10. اگر کسی اینگونه از افراد را دوست نداشته باشد، باعث ناراحتی و استرس آنها نمی شود.

پذیرفتن اینکه کسی شما را دوست ندارد، کار آسانی نیست؛ اما این احساس در اکثر مواقع، از تلاش برای اینکه بفهمیم چه کاری را اشتباها انجام داده ایم و برای رفع آن باید چه کاری را انجام دهیم، نشات می گیرد. افراد معتبر چنین اضطرابی را تجربه نمی کنند؛ چرا که هرگز تلاش نمی کنند که برای تاثیر گذاشتن روی دیگران و یا خوشایند آنها، خودشان را تغییر دهند. آنها می پذیرند که دیگران نیز حق آزادی در احساسات و عقایدشان را دارند، حتی اگر آن عقاید برخلاف میلشان باشد.

نتیجه گیری نهایی

زندگی کردن به صورت معتبر یک چالش دائمی است که پاداش های بزرگی را به همراه دارد. این یک مسیر نجیب است که از دنبال کردن آن پشیمان نخواهید شد.

تانی کال

برگرفته از entrepreneur

یوکن

برچسب‌ها
insta-tanikal
  • هوش هیجانی

    طرز فکر افراد موفق

    طرز فکر افراد موفق خیلی از افراد همیشه به دنبال راهی برای دست یابی به موفقیت هستند. گاهی ب…
  • social

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان …
  • Man success

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم فیونا گرینوالد، مشاور متخصص اجتماعی ، سخنر…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی

    عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی تا کنون حتما برایتان پیش آمده که موبایل خود را بر رو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *