آیزاک نیوتن را می توان یکی از بزرگترین دانشمندان دنیا تا به امروز دانست. دستاوردهای او در زمینه فیزیک،ریاضی و نجوم به قدری زیاد است که نمی توان آنها شمرد، اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید پایه‌گذار علم مکانیک و البته دیفرانسیل و انتگرال نیوتن است. او در سال ۱۶۷۸ کتاب خود  با نام “اصول ریاضی فلسفه طبیعی” منتشر کرد که در آن به گرانش و قوانین حرکت جسم اشاره کرده بود. در کنار تمام اکتشافاتش، او سه قانون معروف دارد که در کتاب های فیزیک دبیرستان با آنها آشنا شدیم.

قانون اول افزایش کارایی نیوتن

قانون اول نیوتن می گوید: “اجسام تمایل به نگه داشتن وضعیتشان دارند، یعنی جسمی که در حال حرکت است تمایل دارد که به حرکت ادامه دهد و جسم ساکن تمایل به حرکت ندارد” اما این چه ربطی به موفقیت دارد؟ این قاون علاوه بر اجسام در مورد انسان ها هم صدق می کند. وقتی شما هیچ کاری انجام نمی دهید پس تمایل بیشتری به استراحت پیدا می کنید و بیشتر ثابت می مانید، افزایش کارایی یعنی کارها را به تعویق نیندازید.

افزایش کارایی با قوانین نیوتن

ادغام قانون نیوتن و افزایش کارایی شخصی منجر به قانون جدیدی در توسعه فردی شده است به نام قانون 2دقیقه. این قانون بیشتر برای زمانی است که شما لیستی از کارهایی که باید انجام دهید ولی نمی توانید آنها را شروع کنید و به تعویق انداخته اید استفاده می شود. قانون جالب و بسیار کارآمدی است، قانون 2دقیقه می گوید “حرکتی در جهت انجام کار صلیتان انجام دهید. این حرکت می تواند مستقیم به کار اصلی مربوط نشده و بدون هدف باشد.” برای درک بهتر به این مثال توجه کنید:

شما باید گزارشی از 6ماه گدشته برای مدیرتان حاضر کنید، ولی جملات مناسبی که باید با آن شروع کنید به ذهنتان نمی رسد، قانون ۲ دقیقه می گوید برای ۲ دقیقه جملاتی که در مورد گزارش به ذهنتان می رسد را روی کاغذ بیاورید، بعد جملات درست و کاربردی به ذهنتان می رسد.

در واقع انگیزه، برای نشان دادن خودش نیاز به یک جرقه دارد و این جرقه با چند حرکت ساده به وجود می آید. مطابق با قانون نیوتن وقتی شما شروع به حرکت می کنید تمایل به ادامه حرکت در ذهنتان ایجاد می شود و آن را ادامه می دهید.

قانون دوم افزایش کارایی

قانون دوم نیوتن، F=ma است. یعنی نیروی برداری وارد بر جسم  (F) برابر است با حاصل ضرب جرم جسم (M) در شتاب آن(A) حالا بردار چه ربطی به افزایش کارایی فردی دارد؟ نکته مهمی که در این قانون وجود دارد این است که نیروی برداری یا F همان کارایی شماست که برای افزایش آن باید به حجم کارهایی که باید انجام دهید یا M و اینکه اول باید سراغ کدام کار بروید یا A توجه کنید.

افزایش کارایی با قوانین نیوتن

برنامه‌ریزی روزانه و انجام کارهای سخت در ابتدای صبح می تواند تاثیر زیادی در موفقیت شما داشته باشد و این قانون این موضوع را اثبات می کند. در واقع تلاش شبانه روزی به تنهایی هیچ فایده ای ندارد، چیزی که شما را به هدفتان می رساند این است که کارهای درست را انجام دهید.

قانون سوم افزایش کارایی نیوتن

قانون سوم می گوید” وقتی جسمی به جسم دیگر نیرو وارد کند، همزمان نیروهای موافق و مخالف به جسم اول وارد می شود” در واقع طبق این قانون در افزایش کارایی فردی، معمولا افراد با یک ریتم ثابت زندگی شان را پیش می برند، اما زمانی که تصمیم به برداشتن قدم های بزرگ و رسیدن به موفقیت می گیرید، نیروهای موافق و مخالف زیادی همزمان شما را تحت تاثیر قرار می دهند.

افزایش کارایی با قوانین نیوتن

نیروی های موافق همان هایی هستند که شما را در جهت رسیدن به هدفتان کمک می کنند مثل تمرکز، انگیزه و دید مثبت و نیروی منفی در جهت عکس شما را از هدف دور می کنند مثل: ناامیدی و استرس و این شما هستید که باید تصمیم بگیرید چقدر هدف برایتان مهم است و کدام نیرو بیشتر روی شما تاثیر بگذارد.

“افزایش کارایی با قوانین نیوتن” را بشنوید (۵دقیقه)

 سبکتو

  • هوش هیجانی

    طرز فکر افراد موفق

    طرز فکر افراد موفق خیلی از افراد همیشه به دنبال راهی برای دست یابی به موفقیت هستند. گاهی ب…
  • social

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان …
  • Man success

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم فیونا گرینوالد، مشاور متخصص اجتماعی ، سخنر…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی

    عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی تا کنون حتما برایتان پیش آمده که موبایل خود را بر رو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *