مقایسه ال جی وی 30 با هواوی میت 10

ال جی و هواوی هر دو از برترین برندها در صنعت موبایل جهان هستند. در این نوشتار به مقایسه ال جی وی ۳۰ با هواوی میت ۱۰ از این دو سازنده آسیایی پرداخته‌ایم.

مقایسه ال جی وی ۳۰ با هواوی میت ۱۰

ال جی وی ۳۰ و هواوی میت ۱۰ هر دو به طور خاص برای رفع نیاز کاربران در زمینه عکاسی و انجام فرآیندهای رسانه‌ای ساخته شده‌اند. در این میان گوشی پرچمدار سازنده چینی دو اسپیکر استریو را نیز در اختیار خریدارانش می‌گذارد.

هر دو دستگاه فناوری‌های پیشرفته‌ای را نیز بر روی خود دارند. اگر که می‌خواهید بین این دو محصول یکی را انتخاب کنید، توصیه می‌کنیم که این بررسی را حتما مطالعه نمایید. مقایسه ال جی V30 با هواوی میت ۱۰ خالی از لطف نخواهد بود.

مشخصات ال جی وی ۳۰

مقایسه ال جی وی 30 با هواوی میت 10

ال جی در طول چند سال گذشته گوشی‌های بسیار خوبی را وارد بازار کرد. این سازنده نتوانست مدل ماژولار ال جی جی ۵ را در تعداد زیادی بفروشد، اما از نحوه ساخت این گوشی خاص برای طراحی مدل موفق ال جی G6 درس گرفت. ال جی وی ۲۰ یکی دیگر از گوشی‌های نسبتا موفق این سازنده کره‌ای بود، اگرچه که در مقایسه با این محصول می‌توان گفت که وی ۳۰ یک موفقیت کامل به شمار می‌آید.

ال جی در ساخت پرچمدار جدید سری V خود به فناوری‌های جدیدی روی آورد. این کمپانی کره‌ای در ساخت این مدل، نمایشگرهای ال سی دی با نسبت تصویر ۱۶ به ۹ را کنار گذاشت و به جای آن‌ از نمایشگرهای OLED با نسبت تصویر ۱۸ به ۹ استفاده کرد.

ال جی علاوه بر این، از دوربین اصلی دوگانه استفاده کرد و باتری جداشدنی را نیز کنار گذاشت تا بتواند شاخص مقاومتی IP68 و فناوری شارژ وایرلس را در اختیار کاربرانش بگذارد. این شرکت همچنین در قالب ال جی وی ۳۰ یک پردازشگر هشت هسته‌ای کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۵۴۰، فناوری صوتی Hi-Res و چهار مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC) را نیز در اختیار کاربرانش گذاشته است.

ال‌جی سابقه درخشانی در ساخت نمایشگرهای OLED دارد. اگر که مدل انعطاف پذیر جی فلکس (G Flex) را در نظر نگیریم، می‌توانیم بگوییم که V30 ال جی، اولین گوشی هوشمندی است که از سوی این کمپانی با یک نمایشگر OLED عرضه شده است.

این گوشی هوشمند یک نمایشگر ۶ اینچی QHD پلاس P-OLED با نسبت تصویر ۱۸ به ۹، رزولوشن تصویر ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی و تراکم پیکسل ۵۳۸ppi را بر روی خود دارد. این پنل تصویری فول ویژن (FullVision) نام دارد و فناوری‌های دالبی ویژن (Dolby Vision) و HDR10 را نیز پشتیبانی می‌کند. یک نمایشگر ثانویه متحرک که برای نمایش دادن اعلان‌های گوشی و کاهش مصرف شارژ باتری طراحی شده است، از دیگر مشخصه‌های برجسته این نمایشگر پیشرفته محسوب می‌شود.

همان طور که گفته شد، در ساخت این دستگاه از پردازشگر کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ استفاده شده است. این چیپست دارای چهار هسته با سرعت کلاک ۱.۹GHz و چهار هسته با فرکانس کاری ۲.۴۵GHz بوده و با رم ۴ گیگابایتی LPDDR4 و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی که توسط حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت قابل ارتقا خواهد بود، پشتیبانی می‌شود.

ال جی در ساخت گوشی‌های سری V خود همیشه از دوربین‌های اصلی دوگانه بهره برده است و مدل وی ۳۰ هم از این قاعده مستثنی نیست. یک دوربین دوگانه اصلی با سنسورهای ۱۶ و ۱۳ مگاپیکسلی (واید انگل ۱۲۰ درجه) با دیافراگم‌های f/1.6 و f/1.9 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های پایدارسازی بصری تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و فلش ال ای دی را در اختیار شما قرار دارد. این ترکیب با یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با قابلیت پشتیبانی از تشخیص چهره پشتیبانی می‌شود.

یک باتری جدانشدنی ۳,۳۰۰mAh با توانایی پشتیبانی فناوری شارژ سریع ۳ کوالکام و شارژ وایرلس، بدنه‌ای تمام شیشه‌ای در قالبی فلزی، شاخص‌های مقاومتی IP68 و MIL-STD-810G، چهار مبدل دیجیتال به آنالوگ، اکولایزر پیشرفته، تاییدیه موسسه B&O Play، قابلیت‌های تشخیص چهره و تشخیص صوت و سیستم عامل اندروید ۷.۱.۲ نوقا از دیگر ویژگی‌های ال جی وی ۳۰ است.

این اسمارت فون ۱۵۱.۷ میلی‌متر طول، ۷۵.۴ میلی‌متر عرض، ۷.۴ میلی‌متر ضخامت و ۱۵۸ گرم وزن دارد و در دو رنگ نقره‌ای و آبی با یک برچسب قیمت ۸۴۰ دلاری در بازار خرید و فروش می‌شود.

مشخصات هواوی میت ۱۰

میت 10 هواوی

میت ۱۰ یکی دیگر از محصولات سازنده بزرگ چینی بود که در کنار گوشی پرچمدار میت ۱۰ پرو معرفی شد. این گوشی هوشمند از یک بدنه شیشه‌ای – فلزی، دوربین دوگانه اصلی با سنسورهای لایکا و اسکنر اثر انگشت جلو بهره می‌برد.

اولین مشخصه‌ای که در نگاه به میت ۱۰ توجه شما را به خود جلب می‌کند، نمایشگر این گوشی هوشمند است. این گوشی زیبا از یک نمایشگر ۵.۹ اینچی QHD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی RGBW HDR و محافظ صفحه گوریلا گلس ۵ بهره می‌برد.

هواوی در ساخت این ماشین هوشمند از پردازشگر هشت هسته‌ای ۶۴ بیتی HiSilicon کایرین ۹۷۰ و واحد پردازش گرافیکی مالی G-72 MP12 استفاده کرده است. این پردازشگر با یک واحد پردازش عصبی i7 اختصاصی، رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت، پشتیبانی می‌شود.

یک دوربین دوگانه اصلی با سنسورهای ۱۲ مگاپیکسلی RGB و ۲۰ مگاپیکسلی تک رنگ، دیافراگم‌های f/1.6 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های پایدارسازی بصری تصاویر، بزرگنمایی هیریدی هواوی و فوکوس خودکار تشخیص حالت، قابلیت‌های اتصالی NFC، وای فای ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac و وای فای دایرکت، قابلیت صوتی HD، شاخص مقاومتی IP53، سیستم عامل اندروید ۸ اوریو با رابط کاربری اموشن ۸ و باتری جدانشدنی ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با توانایی پشتیبانی فناوری شارژ سریع سوپر شارژ از دیگر مشخصات میت ۱۰ هستند.

هواوی گفته است که این فناوری شارژ، چهار بار سریع‌تر از فناوری شارژ وایرلس است و می‌تواند شارژ باتری میت ۱۰ را در عرض ۳۰ دقیقه به بیش از ۵۸ درصد برساند.

میت ۱۰ هواوی ۱۵۰.۵ میلی‌متر طول، ۷۷.۸ میلی‌متر عرض، ۸.۲ میلی‌متر ضخامت و ۱۸۶ گرم وزن دارد و در چهار رنگ مشکی، صورتی، قهوه‌ای و طلایی در بازار خرید و فروش می‌شود.

 

برنده مقایسه ال جی وی ۳۰ با هواوی میت ۱۰

مقایسه ال جی وی 30 با هواوی میت 10 پرو : حرف آخر

در مقایسه هواوی میت ۱۰ با ال جی وی ۳۰، این محصول کره‌ای است که برنده می‌شود. این گوشی هوشمند یک حافظه قابل ارتقاء و جک ۳.۵ میلی متری هدفون را در کنار مشخصه‌های برجسته‌ای نظیر رزولوشن تصویر بیشتر و شاخص مقاومتی IP68 در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک در اختیار کاربرانش می‌گذارد.

میت ۱۰ ویژگی‌های بسیار خوبی دارد. این گوشی هوشمند یک پردازشگر کایرین ۹۷۰، واحد پردازش گرافیکی مالی G-72 MP12، رم ۴ گیگابایتی، دوربین تک فام، دوربین سلفی بهتر، باتری بزرگ‌تر، درگاه مادون قرمز، سیستم اندروید ۸ اوریو و اسپیکر استریو را در اختیار شما می‌گذارد.

همان طور که بارها در مقایسه گوشی اعلام کردیم. برنده واقعی در نهایت مدلی است که شما با آن احساس راحتی می‌کنید، پس به ما بگویید که به نظر شما کدام گوشی بر سکوی اول می‌نشیند؟

مشخصات ال جی وی ۳۰ هواوی میت ۱۰
نمایشگر ۶ اینچی P-OLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۸۸۰ پیکسلی، تراکم پیکسل ppi537، نمایشگر ثانویه شناور و محافظ صفحه کورنینگ گوریلا گلس ۵ ۵.۹ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی و تراکم پیکسل ۴۴۹ ppi  و نسبت تصویر ۱۶ به ۹
اندازه ۱۵۱ در ۷۵.۴ در ۷.۴ میلی متر ۱۵۰.۵ در ۷۷.۸ در ۸.۲ میلی متر
وزن ۱۵۸ گرم ۱۸۶ گرم
پردازشگر هشت هسته‌ای ۲.۴۵ GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ هشت هسته‌ای ۲.۴ GHz هواوی کایرین ۹۷۰
واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰ مالی G-72 MP12
رم ۴ گیگابایتی ۴ گیگابایت
حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و۱۲۸ گیگابایتی (وی ۳۰ پلاس) با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت
باتری ۳,۳۰۰mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع ۳ و وایرلس ۴,۰۰۰mAh با قابلیت پشتیبانی فناوری شارژ سریع سوپر شارژ
دوربین اصلی دوگانه مجهز به لنزهای ۱۶ و ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.6 و f/1.9 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های پایدارسازی بصری تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و فلش ال ای دی ۲۰ مگاپیکسلی تک فام در کنار ۱۲ مگاپیکسلی آر جی بی با قابلیت فیلم برداری ۴ کی در نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی واید انگل با دیافراگم f/2.2 ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0
سیستم عامل اندروید ۷.۱.۲ نوقا اندروید ۸ اوریو
مقاومت در برابر آب دارای شاخص مقاومتی IP68 دارای شاخص مقاومتی IP53
ویژگی‌های خاص مجهز به فناوری صوتی های – رز و قابلیت‌های اسکنر اثر انگشت پشتی، جک ۳.۵ میلی متری هدفون، تشخیص چهره و صوت برای باز کردن قفل گوشی و پورت یو اس بی ۳.۱ نوع سی مجهز به سنسورهای اسکنر اثر انگشت پشتی، شتاب سنج، فشارسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، ژئومغناطیس و پورت یو اس بی نوع سی
قابلیت‌های اتصالی دارای قابلیت پشتیبانی جی اس ام، اچ اس پی ای، سی دی ام ای، ال تی ای، ان اف سی، بلوتوث ۵ و وای فای ۸۰۲.۱۱a/b/g/n/ac دارای قابلیت پشتیبانی جی اس ام، اچ اس پی ای، سی دی ام ای، ال تی ای (کت ۱۸)، ای وی دی او، ان اف سی، بلوتوث ۴.۲ و وای فای ۸۰۲.۱۱a/b/g/n/ac
قیمت ۸۴۰ دلار ۸۲۵ دلار

 

تانی کال

تکراتو

برچسب‌ها
insta-tanikal

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *