12 اشتباه رایج کارآفرینان

اشتباهات در دنیای کسب وکار همواره رخ می دهد. هزینه آن می تواند منابع و یا مشتریان باشد. بعضی اشتباهات را براحتی می توان جبران کرد درحالیکه برخی دیگر نیازمند وقت و یا هزینه است تا بتوان گذشته را جبران نمود.  زمانی که کارآفرینان تازه کار شروع به کار می کنند ممکن است با نقاط حساس کسب و کار آشنا نباشند. در ادامه به توصیه های کارآفرینانی می پردازیم  که خود زمانی اشتباهی داشتند و بعدا از تجربه خود درس گرفته اند.

  1. در زمان لازم کسی را  که باید، اخراج نمی کنید

یکی از کارشناسان شرکت فرماتک عنوان می کند: می دانستم فلان شخص، مناسب مجموعه نیست و عملکرد ضعیفی دارد. قبلا در مورد عملکرد خوب او مواردی شنیده بودم اما در حال حاضر عملکرد جالبی از او ندیدم. به بهانه های مختلف مدتی طول کشید تا او را در نهایت اخراج کنم. به دلیل دیر اخراج کردنش، مشکلاتی با دیگر اعضای تیم ایجاد شد و به فرهنگ شرکت آسیب زدم.

  1. مجموعه متنوعی از مهارت ها در بین کارمندانتان ندارید

به دنبال تنوع مهارتی در بین کارمندان خود باشید به خصوص مواردی که می توانید از آن در خدمت رسانی به مشتریان و ارباب رجوع خود استفاده کنید. همواره متقاعد کردن مشتری فعلی برای خرید بیشتر، آسان تر است تا پیدا کردن یک مشتری جدید.

  1. به تاخیر انداختن 

یکی از بزرگترین اشتباهات یک کارآفرین دیر اجرا کردن تصمیمات می باشد. در ابتدا اهدف و مراحل اصلی را تعیین می کنند اما به دلایل مختلفی آنها را به تاخیر می اندازند. کارآفرینی مجموعه ای از تصمیمات است و تصمیمات همان فرایندها هستند. بهترین تصمیم شروع است، و همین الان شروع کنید.

  1. در آن واحد تعداد پروژه های زیادی را تقبل می کنید

انتخاب پروژه های جدید به جای به پایان رساندن یک یا دو پروژه در یک زمان معین. علی رغم اینکه داشتن پروژه های مختلف وسوسه برانگیز است به یاد داشته باشید فقط  یکی را در یک زمان انجام دهید.

  1.  تمرکز بیش از حد بر واکنش های مشتریان دارید

خیلی عالی است که کارآفرینان واکنش مشتریانشان را به ایده های خود دریافت نمایند اما این موضوع نباید آنها را به گونه ای مشغول کند که حتی نتوانند به پتانسیل اصلی خود بپردازد.

  1. گمان می کنید که خیلی سریع موفق می شوید

یکی از بزرگترین اشتباهات یک کارآفرین این است که گمان می کند خیلی سریع به موفقیت دست می یابد. زمان زیاد و تلاش فراوان نیاز است تا یک برند ایجاد شود یا مردم به یک شرکت اعتماد کنند. این که محصولات عالی دارید دلیل  نمی شود شما به موفقیت دست می یابید. اگر در بازارشناخته شده نباشید شرکت شما ممکن است با شکست روبرو شود، مهم نیست که چقدر محصول شما خوب باشد.

  1. هدف گذاری بر تعداد مشتریان زیاد

مدیر شرکت خدمات محیط زیستی تی کی زد می گوید: وقتی ما در سال 2008 کار خود را شروع کردیم هدف ما این بود که تا جایی که می توانیم مشتری داشته باشیم. چیزی که ما با آن روبرو شدیم این بود که نمی توانستیم سر قول خود به مشتری ها بمانیم. این اتفاق نه تنها باعث عصبانیت مشتری ها شد بلکه از دست رفتن مشتری ها را نیز به همراه داشت. در کسب وکارهای خدماتی موضوع مهم این است که در ابتدا بر روی مشتریِ کمتر تمرکز شود اما نسبت به دیگر شرکت های مشابه، خدمات بهتری ارائه گردد.

  1. همه چیز را مکتوب نگه نمی دارید

همه چیز را مستند نگه دارید چرا که ممکن است هر چیزی را که مستند نکردید از دست بدهید. کلین الس بِری می گوید: هنگامی که در حال توسعه شرکت کاریابی خود بودم، یکی از معلمین خود را ملاقات کردم. به او اعتماد کردم و یک کاندید شغلی را به او معرفی نمودم. او آن شخص را که ما به او پیشنهاد دادیم، خیلی سریع استخدام کرد. فاکتوری برای او ارسال شد ولی از پرداخت سر باز زد. حتی با تخفیف هم حاضر به پرداخت نشد و مدعی بود که ازهزینه ها آگاهی نداشت. پس حواس خود را جمع کنید و همه چیز را مستند کنید.

  1. برای خدمات خود سریعا هزینه در نظر نمی گیرید

برای گرفتن هزینه اشتراک سریعتر اقدام کنید. مالک شرکت کانوریست اینگونه تجربه خود را عنوان می کند: ماهها بر سر اولین محصول خود وقت گذاشته بودم، اما از مشتریان بالقوه خود شنیده بودم که برای  اپلیکیشنی که ساختم نمی خواهند 2 دلار در ماه بپردازند در حالیکه در جلسه توسعه مشتری خود را به عنوان “علاقه مند ویژه” محصول من معرفی کرده بودند. از اولین مشتری خود از همان روز اول پول واقعی دریافت کنید حتی اگر هنوز محصول کامل نشده است. اگر پرداخت نکنند از آنها تعهد بگیرید اگر تعهد ندادند، آن محصول را نسازید.

  1. زمان ورود محصول  به بازار را برای کم کردن هزینه به تاخیر می اندازید

مدیر شرکت زنی اپ می گوید: به یاد دارم که برای حفظ پول زمان ارائه محصول را به تاخیر انداخنم. این کار سبب شد شرکت های دیگر وارد بازار شوند. نصیحت من به شما این است اگر مهارت یا تکنولوژی خاصی دارید که سبب می شود در یک بازار رو به رشدی جایگاهی پیدا کنید چالاک باشید و یک تیم با تجربیات بالاتر استخدام کنید تا آن را هرچه سریعتر روانه بازار کنید.

  1. زمینه تمرکز خود را خیلی وسیع در نظر گرفته اید

به عنوان یک کارآفرین ایده ها و فرصت های جدید اغلب خود را نمایان می سازند. حیاتی است که تمرکز خود را بر یک پروژه یا تعدادی برگزیده متمرکز کنید. تقبل و پیگری بیش از سه پروژه در آن واحد سبب افزایش استرس شما شده و در نتیجه موجب کاهش بهره وری تان می شود. یاد بگیرید که هر روز بر چیزهای کمی تمرکز کنید. با داشتن مرکز توجه محدودتر می توانید نتایج پایدارتری بدست آورید.

  1. بیش از حد هزینه می کنید

یکی از بزرگترین اشتباهات در یک کسب وکار می تواند هزینه زیاد و البته هزینه های سریع غیر ضروری باشد. بدون داشتن یک مدیریت مالی مناسب، یک کسب وکار جدید ممکن است در همان سال اول شروع فعالیت خود با شکست روبرو شود. اطمینان یابید زمانی که می خواهید کسب وکار خود را راه اندازی کنید شخصی کاربلد از لحاظ مالی در کنارتان باشد.

تانی کال

برگرفته از forbes

اسکیل ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *